Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 21 d’abril de 2010

Guia de bones pràctiques en recerca d´Atenció Primària


Eina d´utilitat:
Guia de bones pràctiques en recerca d´Atenció PrimàriaL’Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP Jordi Gol) té com a missió fonamental promoure la realització d’una recerca de la màxima qualitat mantenint un rigorós respecte pels principis de l’ètica científica.
.
L’objectiu final de la recerca és la millora de la salut de la població, ampliant les fronteres del coneixement científic, innovant els serveis de salut i pràctica clínica actuals i millorant la qualitat de vida dels nostres pacients.

. Aquesta guia en traça el marc general i significa una declaració de principis i un compromís en què es basarà la pràctica de la recerca en atenció primària.