Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 8 d’abril de 2010

Protocol d’actuació general davant les agressions a facultatius i professionals sanitaris

Acorden recórrer a la qualificació d’atemptat, penada amb fins a tres anys!Alguns tribunals autonòmics ja han interpretat així aquest tipus de violència


L’Organització Mèdica Col·legial (OMC) i la Fiscalia General de l’Estat han arribat a un acord per elaborar un protocol d’actuació general davant les agressions a facultatius, que serveixi tant per homogeneïtzar el procediment de denúncia d’aquestes agressions com perquè no quedin casos per atendre de violència a professionals sanitaris.
.
Té l’objectiu que l’agressió a un facultatiu en la sanitat pública sigui considerada en tot Espanya un delicte d’atemptat contra l’autoritat, amb penes de presó de fins a tres anys, com ja han dictaminat alguns tribunals en l’àmbit autonòmic. La consideració de les agressions com a delicte de faltes sol comportar només una multa econòmica.

Aquesta guia recull procediments i recomanacions per denunciar els casos de violència i una espècie de fitxa amb més de 40 ítems per relatar com són els actes violents comesos contra ells.


Document

.

.

.

.
.
.