Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 1 de juliol de 2010

Fibromialgia Reumàtica: Un jutge reconeix una incapacitat absoluta per un accident ambientalEl advocat de la víctima, afectada de fibromialgia després d'una emanació de substàncies químiques, va evitar presentar el cas com a accident laboral i va aconseguir una sentència pionera.

.
.

Resum- La incapacitat permanent absoluta d'una persona derivada d'un quadre de fibromialgia i síndrome química múltiple es va deure a un accident ambiental ocorregut en un polígon de L'Ametlla del Vallès
.
- l'accident ambiental va generar una emanació de substàncies químiques produïdes per la barreja de diversos components residuals industrials que van provocar una forta migranya en la víctima i més tard una manifestació dels símptomes de fatiga crònica en grau 3, fibromialgia i síndrome de sensibilitat química múltiple Font: Noticia
.
.
.