Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 2 de setembre de 2010

Nova guia MPOC de l´ICS

La malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) és un problema sanitari de primera magnitud i les perspectives de futur, lligades al consum de tabac, no són gaire optimistes ni des del punt de vista sanitari ni des del vessant econòmic.

L’elevada prevalença de la malaltia, el retard en el seu diagnòstic, l’afectació important de la qualitat de vida de les persones que la pateixen, la disparitat de criteris en el tractament i la despesa sanitària que representa fan que siguin necessàries iniciatives per millorar la gestió global d’aquesta patologia.

Si bé el primer pas és intensificar la lluita contra el tabac, amb polítiques valentes i dirigides a tota la població, en l’àmbit clínic també és necessari unificar criteris..
.
.