Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 30 de setembre del 2010

Screening del càncer de colon amb una única sigmoidoscòpia entre els 55-64 anys



Assaig clínic realitzat al Regne Unit amb una participació de més de 170.000 pacients.






..
.
..
.
.


Confirma que el screening de càncer de colon amb una única sigmoidoscòpia entre els 55-64 anys disminueix la incidència i la mortalitat per aquesta classe de càncer.
.
Actualmente es fa el screening amb SOMF anual, aquesta és una practica amb baixa adherència i a l´hospital el 40% dels pacients acaben fent-se una videocolonoscopía(VCC).
.
La VCC és el gold standard però és impossible utilitzar-la com a screening en tota la població pels costos i la infraestructura necessària i la realitat és que l'accés és només per a una minoria.

La sigmoidoscòpia sembla una bona eina de screening, no necessita sedació, la preparació és simple i potser és un bon mètode per tenir en compte i esperar resultats d'altres estudis que s'estan realitzant actualment (en USA i Itàlia) per reavaluar la millor forma del screening.

Més informació: publicat en The Lancet


1 comentari:

Judloved ha dit...

We trust which the health cares are realized of an adequate way, in, it is hardly to accept that the chronic illnesses produce us ache when already with the illness in him we are suffering, there are a lot of alternatives to dissipate the chronic pain and between them they are; hydrocodone; lortab; norco stays for the night, that they are medicines that them control aches, and that the people keep an accessible mas, life, as every medicine has his side effects but, the doctor indicates as one has to take her and that not he must do to not suffer any consequences.