Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Nova Guia 2010 per a la Ressucitació del European Resuscitation Council (ERC)







 

 

 


Avui 18 d'octubre, el Consell Europeu de Ressucitació (ERC) presentarà les noves guies per a la ressucitació cardiopulmonar, basades en la nova evidència científica publicada des de l'última revisió fa cinc anys.

 

Tota la informació, estarà disponible a la pàgina web de l'ERC (http://www.erc.eu/).

El document complet amb les guies i un resum dels canvis, en anglès, estaran disponibles per a la seva descàrrega. Així mateix, estaran disponibles i podran descarregar-se els posters en anglès, espanyol i català.

http://www.erc.edu/


RCP 2010 guidelines
View more documents from miguelmolina.


Taula Resum



Idees Claus

1.- Es canvia, en el suport vital bàsic (SVB), la seqüència de passos per a socorristes entrenats de "ABC" (via aèria, respiració, compressions al pit) per "CAB" (compressions al pit, via aèria, respiració) en pacients adults i pediàtrics (nens i bebès, exclosos els nounats).

2.- En la seqüència CAB, les compressions de pit s'iniciaran aviat i la ventilació només es veurà mínimament retardada fins a l'acabament del primer cicle de compressions en el pit.

3.- La seqüència ABC podria ser una raó per la qual menys d'un terç de les persones a l'atur cardíac rebin RCP ja que comença amb els procediments més difícils: l'obertura de la les vies respiratòries i la ventilació artificial de rescat.

4.- "Mira, Escolta i Siente" ha estat eliminat de l'algoritme.

5.- En la majoria dels estudis, la tècnica amb més compressions
durant la reanimació s'associa amb una millor supervivència,
i menys compressions s'associen amb una de menor
supervivència.

6.- Si un reanimador no està entrenat en RCP, ha de proporcionar només compressió a una víctima adulta que de sobte s'esfondra, fent èmfasi en "empènyer amb força i ràpid" en el centre del pit.



Resum Guia en Castellà i traducció.

RCP 2010
View more documents from miguelmolina.


.
.
.
.