Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 29 de desembre de 2010

Guia de pràctica clínica sobre el tractament del càncer de pròstata

Una guia del càncer de pròstata feta a l´Aragó i reconeguda a nivell internacional

.

És la tercera publicada a Espanya que avala l'agència de qüalitat americana.

Una guia de pràctica clínica sobre el tractament del càncer de pròstata realitzada a l´Aragó ha estat inclosa en la base de dades de l'Agència per a la Investigació i la Qualitat de la Cura de la Salut (AHRQ) d'Estats Units, l'organisme més important del món a recopilar i garantir la qualitat d'aquest tipus de publicacions.
.
La inclusió d'aquesta publicació en la AHRQ marca una fita, ja que es tracta de la tercera guia espanyola a ser avalada per aquesta agència.

El treball ha estat coordinat pel cap de servei d'Urologia de l'hospital Miguel Servet de Saragossa, Luis Ángel Rioja, a l'àrea clínica, i per Juan Ignacio Martín Sánchez i José Mª Mengual Gil, de l'Institut Aragonés de Ciències de la Salut, a la seva àrea metodològica.