Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 20 de gener de 2011

“En consulta”… un nou agregador de blocs d´atenció primària"En Consulta" no només és un "agregador de blocs" dedicats a la Medicina Familiar i Comunitària i a l'Atenció Primària de Salut, sinó que pretén ser un referent on en una única finestra puguem disposar d'una visió global de l'atenció primària a Espanya i Llatinoamèrica.

Els objectius d'aquesta pàgina són la creació d'una comunitat de bitàcores amb la finalitat de fomentar el coneixement, la difusió i la importància de la nostra especialitat, oferint a l'usuari una manera fàcil i còmoda de rebre les actualitzacions de la blocosfera d'atenció primària.

També disposa de l´espai en Facebook

Quan la blocosfera creix hem d'organitzar la gran quantitat d'informació que apareix de forma continuada en tots i cadascun dels blocs sanitaris .

Tots els continguts es difonem per twitter, Facebook, altres comunitats virtuals, llistes de distribució…. però necessitem una forma de tenir-los concentrats a cop de clic.

La generalització del RSS i els lectors de RSS en els navegadors van suposar un gran avanç ja que almenys rebies la informació en el moment en què s'actualitzava o publicava, però visualment eren millorables.

Els agregadores de RSS amb un format més visual tenen aquí el seu camp.

Us presentem un nou agregador que es caracteritza per la seva neteja visual, la seva càrrega àgil i el seu contingut seleccionat. Amb especial importància a les notícies d'actualitat en atenció primària i als recursos docents. El seu autor, el Dr. Jose Andrés Llamas, un jove Mèdic de Família i membre del Grupo de Nuevas Tecnologias de Madrid té un especial interès en aquests temes. Amb el treball personal des de fa uns mesos de Jose Andrés Llamas sorgeix aquest nou recurs, de molt utilitatl i al que aseguremgran quantitat de visitants.


Enhorabona!!!


 

                     http://www.enconsulta.org/