Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 28 de gener de 2011

Nova Guia de Pràctica Clínica sobre el diagnòstic, el tractament i la prevenció de la tuberculosi


 La tuberculosi és una malaltia infecciosa amb característiques de pandèmia mundial i que al nostre país, encara que a menor escala, constitueix un important problema de salut.

Fins a l'any 2004, l'evolució de la malaltia ha tingut una tendència descendent per estabilitzar-se posteriorment, a causa de la important mobilitat geogràfica de les persones provinents de països amb una elevada prevalença de la malaltia o amb formes resistents al tractament.

L'establiment d'estratègies adequades per al control de la tuberculosi en l'àmbit nacional requereix el compromís de les autoritats sanitàries i els diferents agents implicats en salut, com les comunitats autònomes i les societats científiques.