Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 14 de gener de 2011

PIDIRAC. Full informatiu núm. 14 (dijous 13.01.11)


Situació actual de la grip a Catalunya

.
.

Pla d’informació de les infeccions respiratòries agudes a Catalunya.
Temporada gripal 2010-2011
Full informatiu núm. 14 (dijous 13.01.11)
.
Resum
1.- Durant la setmana 1 (02/1/11-8/1/2011) tant les visites domiciliàries com les visites per síndrome gripal mantenen uns nivells que es corresponen amb els de temporadaes epidèmiques habituals.

2.- Els indicadors de morbiditat corresponents mostren que l’activitat gripal a Catalunya es troba en un nivell moderat d’activitat amb tendència estable i amb un patró de difusió comparable al de temporades anteriors en període d’activitat epidèmica.

Durant la setmana 1 s’han aïllat 8 virus de la grip AnH1N1 en les mostres procedents de la xarxa de metges sentinella. La taxa d’incidència de síndromes gripals registrades per la xarxa sentinella és de 134,75 per 100.000 habitants superant el llindar epidèmic per aquesta temporada.

3.- VIGILÀNCIA DE CASOS GREUS CONFIRMATS DE VIRUS DE LA GRIP
Durant la darrera setmana s’han notificat 93 nous casos greus ingressats amb confirmació d’infecció per virus de la grip a Catalunya. Des de la setmana 40 s’han notificat 184 casos greus confirmats amb infecció per virus de la grip. El rang d’edat dels casos va de 0 a 93 anys, 55,4 % (102/184) presenten algun factor de risc.
.
Més informació a:
.