Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 5 d’abril de 2011

Guia de pràctica clínica sobre revascularització miocàrdicaNova Guia desembre 2010
Grup de Treball de Revascularizació Miocárdica de la Societat Europea de Cardiologia (ESC) i de l'Associació Europea de Cirurgia Cardiotoràcica (EACTS).

Desenvolupada amb la col·laboració especial de l'Associació Europea d'Intervencionisme Cardiovascular Percutani

La revascularizació miocádica ha estat un dels pilars del tractament de les malalties coronàries en els últims cinquanta anys.

La cirurgia de revascularizació coronària (CABG), utilitzada en la pràctica clínica des de la dècada dels seixanta, és un dels procediments quirúrgics més estudiats, mentre que les intervencions coronàries percutánea (ICP), utilitzades en els últims trenta anys, han estat objecte d'estudi de més assajos clínics aleatorizats que qualsevol altre procediment intervencionista.