Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 19 d’abril de 2011

Odontologia i les seves aplicacions


La Ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia que s'ocupa de la correcció de la posició de dents i ossos, i dels problemes en la forma d'oclusió.
Aconsegueix que les dents millorin la estètica amb un encaix perfecte obtenint un somriure harmoniós i una millor funcionalitat de la dentadura.

L'Ortodòncia pot moure una dent situada en una posició anormal fins a la seva posició mes adequada. A més pot corregir rotacions e inclinacions de dents que no estiguin correctament alineades. Aquesta posició anormal pot produir l'aparició de càries i malalties de les genives, així com patir problemes en les articulacions de la mandíbula (ATM).

És un tractament eficaç a qualsevol edat existint diverses alternatives ortodònciques en funció de cada cas.

Presentació realitzada per la nostra companya estomatòloga Concepción Climenti un moment d´humor amb un dentista en la seva primera anestèsia


.
.
.
.
.
.
.