Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 30 de maig de 2011

Actualització del tractament de la pediculosiIdees Clau

1.- Tots els tractaments tòpics requereixen repetir-se als 7-10 dies

2.- L'ús dels raspalls és útil en la detecció i eliminació de polls.

3.- A l'hora de triar un tractament tòpic no existeix evidència clara sobre la superioritat d'un tractament enfront d'un altre. Es recomana considerar les preferències dels pacients o els seus pares, la seva motivació, els tractaments previs, l'historial de resistències, els excipients i la forma de presentació del preparat.

4.- Cap dels tractaments és efectiu al 100% en l'eliminació de polls i llémenes, i tots requereixen repetir la seva aplicació al cap de 7-10 dies. Amb el primer tractament s'eliminen els polls vius, però no les llémenes. El segon tractament es requereix per acabar amb els polls joves que han eclosionat en aquest període.

5.- El xampú no es recomana a causa que es dilueixen massa com per ser eficaços i el temps d'aplicació no és suficient.

6.- Cal deixar que la loció s'assequi a l'aire, no utilitzar assecador.

7.- Quan s'utilitzen solucions alcohòliques s'han d'aplicar en habitacions bé ventilades, lluny de fonts de calor com a foc, estufes, cigars i assecadors de pel

8.- Contraindicacions de les solucions alcohòliques: èczema del cuir cabellut, nens molt petits i pacients asmátics.Més informació per imprimir


També et pot interessar: