Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 31 d’agost de 2011

Guia per a educadors de la Síndrome de TouretteGuia escrita per la doctora Suzanne Bronheim, traduïda a la seva versió espanyola per l'Associació Espanyola de Pacients amb Tics i Síndrome de Tourette.


La guia presenta tres seccions: la primera descriu la Síndrome de Gilles de la Tourette, les seves causes, símptomes i tractament; la segona secció proporciona suggeriments al professorat i personal de l'escola per adaptar-se a les necessitats especifiques que puguin tenir els nens amb ST, i la secció final apunta respostes a les preguntes que el professorat freqüentment es planteja quan tracta amb nens afectats i amb les seves famílies.


Més informació sobre la Síndrome de Tourette

També et pot interessar: