Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 22 de novembre de 2011

Les 50 principals consultes en Medicina de Família


Un abordatge pràctic basat en l'evidència


El llibre titulat Les 50 principals consultes en Medicina de Família dedicat a les consultes més freqüents en aquest nivell assistencial, elaborat amb una finalitat eminentment pràctica i destinat a ser un recolzament en la consultes de Medicina de Família. L´obra recull tota la informació disponible en la literatura científica, oferint als professionals de família les dades més adequades i corroborats per la pràctica per abordar aquests 50 motius de consulta.

Entre els principals 50 motius de consulta en Atenció Primària estan: mal de coll, catarro, dolor d'oïdes, dolor nasal i febre, tos, hipoacusia, deshabituació tabáquica, xiulets, fatiga, expectoració crònica, dolor toràcic, palpitacions, mal de panxa, acidesa, diarrea, marejos, dolor de mans, d'esquena, ansietat i  depressió.L'obra recull igualment als principals motius de consulta concertades pels professionals com a obesitat, tensió arterial elevada, diabetis, hipertransaminasemia, anèmia, vacunacions en l'adult i finalitza amb emergències, com pot ser la parada cardiorrespiratòria.


També et pot interessar: