Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 4 de novembre de 2011

Projecte "viu en 3 D" i com detectar patologies binoculars!


Viu en 3D

La primera prova de visió 3D als cinemes Catalans

Aquesta setmana arriba a la cartellera dels cinemes catalans una peculiar estrena: la pel·lícula de dos minuts “Viu en 3D ” un test òptic que permetrà als espectadors detectar si pateixen defectes en la visió binocular.
.
.Segons informa el Col·legi d'Òptics Optometristes de Catalunya, impulsor d'aquesta iniciativa, el test es projectarà just abans que comenci la pel·lícula en 85 pantalles tridimensionals de tota Catalunya i es mantindrà fins al mes de gener de l'any proper.
.
“Viu en 3D” està protagonitzat per Víctor, el primer òptic tridimensional del món, que guiarà als espectadors perquè realitzin correctament el test.
.
La pel·lícula té una durada de dos minuts i consta de tres tipus de proves que permetran als espectadors detectar per ells mateixos problemes en la seva visió binocular, un problema que afecta a 900.000 persones a Catalunya i més de 5 milions a Espanya i que pot dificultar o fins i tot impedir apreciar els efectes del 3D.
.
Segons els creadors de la campanya, els marejos, maldecaps o visió doble que poden sorgir al veure una pel·lícula en 3D no han d'atribuir-se a la tecnologia del sistema de visió sinó a una alteració en la visió binocular.

Aquesta campanya ha estat impulsada pel Col·legi d'Òptics Optometristes de Catalunya, la Televisió de Catalunya, que ha produït el film, i el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya.


També et pot interessar: