Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 2 de desembre de 2011

Document del COMB: “Propostes per a la sostenibilitat i millora del sistema sanitari públic”

 

Estic molt content d'haver participat en aquesta iniciativa.  La meva col·laboració s'ha centrat en les propostes de la reforma de l´IT.
.

Fòrum de la Professió Mèdica

.

Propostes per a la sostenibilitat i millora del sistema sanitari públic..

 .
Arran de les reduccions del pressupost en sanitat fruit de la crisi econòmica, el Col·legi de Metges de Barcelona, just abans de l’estiu, va posar en marxa el Fòrum de la Professió Mèdica, que ha estat un espai obert en el qual s’ha convocat professionals de diferents perfils, amb l’objectiu d’elaborar mesures per la sostenibilitat i millora del sistema sanitari. 

Més de 300 companys i companyes hi han participat, organitzats en sis àmbits: hospitals, atenció primària, sociosanitària, salut mental, docència i formació i recerca i innovació. En total s’han constituït vint-i-sis grups de treball i el conjunt de la seva feina és considerable. Els documents resultants són d’una gran qualitat i reflecteixen clarament el nostre compromís i que els metges volem participar per tal que el sistema sanitari sigui més eficient. 

El dia 30 de novembre es va fer la primera presentació formal del seu contingut i les seves conclusions sobre el que podem fer els metges, i com haurien de canviar les organitzacions i el sistema sanitari per tal de fer avançar la nostra sanitat i mantenir –o millorar tant com sigui possible- la seva qualitat i excel·lència.
També et pot interessar: