Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 22 de desembre de 2011

Oncologia Digestiva. Algorismes Diagnòstics i TerapèuticsRealitzada per 55 professionals d'hospitals madrilenys, coordinats per Mauro Javier Oruezábal Moreno, cap d'Oncohematología de l'H. Infanta Cristina, i que el seu objectiu és oferir noves eines científiques per millorar els diagnòstics i tractaments dels tumors digestius.


També et pot interessar:

2 comentaris:

Josep Mª Boada Gil ha dit...

Gràcies per penjar el link a aqueta publicació. Tot just m'havia proposat buscar enformació sobre el cribat poblacional de canecer de colon, i es una de les seccions d'aquest llibre

antoni ha dit...

Miquel moltes gràcies per les teves magnífiques i molt útils revisions i informacións que tant ens faciliten la feïna assistencial. Bon Nadal

Antoni Agusti