Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 3 de gener de 2012

Control de dopatge en l´esport. Llistat actualitzat de l´any 2012

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat la resolució del Consell Superior d'Esports en la qual s'aprova la llista de substàncies i mètodes prohibits en l'esport per a l'any 2012.
L'objectiu és adequar l'anterior llistat, aprovat per resolució de 23 de desembre de 2010 de la Presidència del Consell Superior d'Esports, a la llista adoptada en el si de la Convenció Internacional contra el dopatge en l'esport de la UNESCO.

La resolució s'aplicarà als procediments de control de dopatge en l'esport que es realitzin en les competicions oficials d'àmbit estatal o, fora d'elles, als esportistes amb llicència per participar en aquestes competicions. També et pot interessar: