Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 8 de febrer de 2012

Guia assistencial de porfíries

Les porfíries són un grup de malalties hereditàries o adquirides, ocasionades per alteracions en l'activitat dels diferents enzims que participen en la via de síntesi del grup hem, un compost químic que transporta l'oxigen i dóna a la sang el seu color vermell.

Existeixen set classes diferents de porfíries, cadascuna d'elles amb un quadre clínic particular, i el seu diagnòstic definitiu s'obté mitjançant la realització d'anàlisis bioquímiques i enzimàtics.


Al tractar-se de  ser malalties poc freqüents, classificades dins del grup de les malalties rares, requereixen, en algun moment de la seva assistència, de centres especialitzats per a la seva atenció.
També et pot interessar: