Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 15 de febrer del 2012

Més de 150 respostes sobre la Incapacidat Temporal

El metge d'Atenció Primària és la peça clau en la gestió de la Incapacitat Temporal.

La Incapacitat Temporal és una de les responsabilitats del Metge de Família que més transcendeix a la nostra societat i la que més defineix un estat del benestar. El nostre compromís amb la gestió de la incapacitat temporal abasta tres àmbits com són la responsabilitat clínica, la de la prestació i la de la seva repercussió social.







Aquesta publicació ha estat realitzada per Metges de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) amb la col·laboració de Metges de Mútues AMAT per a la seva revisió, i recull les respostes a les preguntes més freqüents que se li poden plantejar a un facultatiu d'Atenció Primària a l'hora de gestionar la Incapacitat Temporal com a prestació del nostre Sistema de Seguretat Social.

La realització d'aquesta obra, representa un pas més per aconseguir l'objectiu de millora en la coordinació entre Metges d'Atenció Primària, Metges de Mútues i Inspecció Mèdica en les diferents Comunitats Autònomes, amb la finalitat d'aconseguir optimitzar la gestió de la Incapacitat Temporal.









També et pot interessar: