Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 6 de març de 2012

Malaltia de Parkinson: recomanacions de pràctica clínica

Aquest Manual de Recomanacions pretendre facilitar i homogeneïtzar la presa de decisions diagnòstic-terapèutiques al metge, sense pretendre substituir el seu judici clínic. En les seves dues seccions, Diagnòstic i Tractament, es donen recomanacions i es respon a les preguntes més freqüents en la pràctica clínica habitual: com ha de realitzar-se el diagnòstic, quines opcions de tractament existeixen, com tractar els símptomes cognitiu-conductuals, com ha de realitzar-se el seguiment de la malaltia i fins i tot quina actitud és la més correcta en les fases terminals.

L'objectiu principal és que es tracti d'una eina de consulta còmoda, que doni respostes eficaces i homogènies als problemes més freqüents dels pacients amb Malaltia de Parkinson en els diferents moments de la seva malaltia, des del diagnòstic fins a les fases més avançades. Aquest Manual també pretén ser un eix que contribueixi a l'equitat en l'atenció sanitària dels pacients amb EP, servint com a punt d'inici d'un futur procés assistencial per millorar el treball coordinat i multidisciplinari entre els diferents nivells. Finalment, també és el seu objectiu servir com a eina docent, formativa i divulgativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Soc un seguidor del teu blog. M'agraden molt les entrades. Soc estudiant de cinqué d Medicina a València i algún dia m'encantaria ser metge de familia. Gracies. Pau