Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 3 d’abril del 2012

Protocol per l´explantació, seguiment i substitució de pròtesis mamàries Poly Implant Prothese (P.I.P)


L'AEMPS informa de la publicació del protocol per l'explantació, seguiment i substitució de les pròtesis mamàries Poly Implant Prothese (PIP), que haurà de ser aplicat pels professionals i centres sanitaris espanyols en aquestes intervencions.



Els objectius d'aquest protocol són:

1.- Proporcionar a les pacients que porten implantades les pròtesis P.I.P. una adequada informació sobre les raons que han portat a emetre aquestes recomanacions, així com sobre el procés a seguir pel seu explantació, eventual substitució per altres pròtesis, exàmens i revisions necessàries, de manera que pugui, conjuntament amb el seu metge, de manera individualitzada, prendre una decisió sobre l'explantación de les seves pròtesis.

2.- Oferir les màximes garanties de seguretat en el procediment d'explantació i, si escau, d'implantació de noves pròtesis, mitjançant la realització de les proves i exàmens necessaris per determinar la idoneïtat de la seva retirada i eventual substitució, així com la realització d'un seguiment adequat mitjançant les oportunes revisions periòdiques.

3.- Recaptar informació sobre el comportament de les pròtesis P.I.P. mitjançant el registre de les troballes obtingudes per al seu posterior estudi i obtenció de conclusions.

4.- Establir les línies de les implantacions, explantacions i seguiment de les pròtesis mamàries P.I.P. i assegurar la notificació dels incidents adversos relacionats amb aquestes pròtesis.

NOTA INFORMATIVA



PROTOCOL





 
 
També et pot interessar: