Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 3 d’abril de 2012

Protocol per l´explantació, seguiment i substitució de pròtesis mamàries Poly Implant Prothese (P.I.P)


L'AEMPS informa de la publicació del protocol per l'explantació, seguiment i substitució de les pròtesis mamàries Poly Implant Prothese (PIP), que haurà de ser aplicat pels professionals i centres sanitaris espanyols en aquestes intervencions.Els objectius d'aquest protocol són:

1.- Proporcionar a les pacients que porten implantades les pròtesis P.I.P. una adequada informació sobre les raons que han portat a emetre aquestes recomanacions, així com sobre el procés a seguir pel seu explantació, eventual substitució per altres pròtesis, exàmens i revisions necessàries, de manera que pugui, conjuntament amb el seu metge, de manera individualitzada, prendre una decisió sobre l'explantación de les seves pròtesis.

2.- Oferir les màximes garanties de seguretat en el procediment d'explantació i, si escau, d'implantació de noves pròtesis, mitjançant la realització de les proves i exàmens necessaris per determinar la idoneïtat de la seva retirada i eventual substitució, així com la realització d'un seguiment adequat mitjançant les oportunes revisions periòdiques.

3.- Recaptar informació sobre el comportament de les pròtesis P.I.P. mitjançant el registre de les troballes obtingudes per al seu posterior estudi i obtenció de conclusions.

4.- Establir les línies de les implantacions, explantacions i seguiment de les pròtesis mamàries P.I.P. i assegurar la notificació dels incidents adversos relacionats amb aquestes pròtesis.

NOTA INFORMATIVAPROTOCOL

 
 
També et pot interessar: