Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 6 de juliol de 2012

Manual Pràctic amb les 101 dubtes més freqüents sobre la Llei de Dependència


La Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG) ha fet públic un manual pràctic amb les 101 dubtes més freqüents sobre la Llei de Dependència que, elaborat pel seu Grup de Treball per a l'estudi i seguiment de la Llei de Dependència, respon a les preguntes més freqüents al llarg dels cinc anys en què es va publicar la llei.Es pretén donar resposta a les preguntes mes freqüents i per a això es divideix en diverses seccions:

Definició i concepte, sol·licitud, tramitació, valoració, catàleg de recursos, programa individual d'atenció (PIA) i adjudicació de recursos. A més s'inclou un annex sobre legislació, sobre informació telefònica i sobre enllaços i adreces d'interès


També et pot interessar: