Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 2 d’agost de 2012

Nova Guia 2012 de Pràctica Clínica sobre la Diabetis Mellitus 1

Encara que la DM1 normalment representa tan sols una minoria de la càrrega total de la diabetis en la població, és la forma predominant de la malaltia en els grups d'edat  més joves en la majoria dels països desenvolupats i té un impacte important en  l'estil de vida dels pacients, així com en el seu nivell d'autoestima.

El propòsit d'aquesta guia és millorar la qualitat, l'eficiència i l'equitat en l'atenció  a les persones amb DM1 en el SNS. Per a això aborda aspectes relatius al diagnòstic d'aquesta  patologia i la detecció de malalties autoinmunes associades, educació diabetològica, control glucémic, complicacions agudes i cròniques i aspectes organitzatius de l'atenció, sent destacable l'abordatge de l'atenció a pacients en situacions especials i amb necessitats especials.

També et pot interessar: