Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 31 d’octubre de 2012

La RCP et fa un no mort!

 .
 .
La Fundació del Cor i Infart Cerebral de Canadà, en el seu afany per impactar i captar l'atenció dels més joves ha aconseguit un anunci realment… peculiar. La seva intenció: fer que els més joves interioritzin el més bàsic de la reanimació cardiopulmonar (RCP). I si para això hi ha posar un ambient apocalíptic amb zombis pel mig, decapitacions i situacions de molta por.


De Medtempus

                             VIDEO FORMACIÓ 

 .
 .
El lema “La RCP et fa un no mort”

A més del vídeo i la web corresponent “The undeading”, van organitzar un gran curs per ensenyar RCP en un parc d'atraccions i intentar batre així el rècord Guiness d'assistència a aquest tipus de cursos. Segons sembla, van acudir més de 5000 persones, rècord a Canadà, però no van arribar a batre el rècord mundial.

El vídeo ja va per més del mig milió de visites i les valoracions són bones, causarà l'impacte suficient perquè els joves interioritzin el missatge? Potser, però el que és segur és que l'anunci no passa desapercebut.