Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 30 d’octubre de 2012

Restrenyiment una visió global.
.

El restrenyiment és un problema crònic en molts pacients de tot el món. És dues vegades més freqüent en dones que en homes, diferència que s'incrementa amb l'edat, sobretot a partir dels 65 anys.

No hi ha una definició ja que el restrenyiment és un símptoma subjectiu i no una malaltia en si mateixa. Hi ha múltiples causes, tant orgàniques com funcionals per això és important ser sistemàtic en la realització de l'anamnesi, l'examen físic i les tècniques diagnòstiques.

El tractament pot ser farmacològic (laxants) o no farmacològic (mesures dietètiques, bioregulació) i pot variar en función del paciente, tenint en compte que alguns grups tenen requeriments especials (embarassades, nens, ancians, cures pal · liatives).
També et pot interessar: