Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 30 de novembre de 2012

Conciència i motivació en Oncologia. Un video esplèndid!Molt bonic video de l'Hospital infantil Sant Joan de Déu on veiem pacients, familiars i treballadors junts per mostrar-nos la seva lluita i el seu somriure.

Els nens i nenes de la planta d'Oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu, i els professionals i voluntaris que els acompanyen en el centre, canten al costat de Macaco la cançó "Seguiremos", un missatge d'esperança per motivar i conciènciar sobre la importància de la investigació en la lluita contra el càncer infantil.

NO US OBLIDEU DE POSAR EL VOLUM DE L'ALTAVEU!
 

Si vols contribuir a finançar aquesta lluita contra el càncer pots fer el teu donatiu en http://www.obrasocialsantjoandedeu.org
També et pot interessar: