Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 23 de novembre de 2012

Guia de Pràctica Clínica de Prevenció i Tractament de la Conducta Suïcida

Aquesta Guia de Pràctica Clínica (GPC), finançada mitjançant el conveni subscrit per l'Institut de Salut Carlos III i l'Agència d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries de Galícia (avalia-t), en el marc de col·laboració del Pla de Qualitat per al Sistema Nacional de Salut, tracta de donar resposta a un dels greus problemes de Salut Pública, el suïcidi, que és la desena causa de mortalitat a Europa.

El suïcidi representa un greu problema de Salut Pública amb al voltant d'un milió de morts anuals a tot el món. A Espanya se suïciden nou persones al dia, fet de gran repercussió emocional, social i econòmica a l'entorn de les persones mortes. És per això de gran importància l'adopció de mesures i el desenvolupament d'estratègies per disminuir la conducta suïcida i l'avaluació d'accions específiques per combatre les taxa de suïcidi en grups de risc..DOCUMENTS D´INTERÈS PER LA CONSULTA D´AP
1.- Un cas de sentència

2.- Constitueix el suïcidi un accident laboral?

3.- Valoració del suïcidï a l´AP (escala SAD PERSONS)

4.- Avaluació del risc suïcida

5.- Recomanacions clíniques de bona pràctica per al tractament de la depressió en la infància i l'adolescència
També et pot interessar: