Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 28 de novembre de 2012

L´efecte placebo


Pot un simple comprimit de sucre tenir el mateix resultat terapèutic que un fàrmac que ha costat anys i milions de dòlars a fabricar-se? 

 

 

 ..

 .
.
.

  ..

.
.


L'efecte d'un medicament pot ser positiu fins i tot quan és inert –com un comprimit de sucre– si el pacient creu que està prenent un medicament terapèutic. És el que es coneix com el «efecte placebo».

 

Eduard Punset xerra en aquest capítol de Redes amb Irving Kirsch, director associat del Programa d'Estudis del Placebo de la Universitat d'Harvard. A més, en la seva secció, Elsa Punset ens donarà en aquest programa alguns consells per generar pensaments positius i per poder aconseguir els objectius que ens proposem.

.
.

VIDEO

Més informació sobre el placebo

També et pot interessar: