Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 11 de febrer de 2013

Actualització de les heparines de Baix Pes Molecular en Atenció Primària


En les últimes dècades han aparegut múltiples estudis que avalen a les HBPM com un tractament, si més no tan segur i eficaç i més cost-efectiu que les heparines no fraccionades, en la profilaxi i tractament de la malaltia tromboembòlica venosa (ETV) que inclou tant la trombosi venosa profunda (TVP) com el tromboembolisme pulmonar (TEP), considerant-se els fàrmacs d'elecció en la prevenció del tromboembolisme venos. 

A això cal afegir alguns avantatges de tipus farmacològic, com el seu fácil maneig i els seus escassos efectes secundaris. De fet, han permès que es pugui tractar la TVP a nivell extrahospitalari, quan anteriorment es tractava exclusivament a l'hospital.