Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 8 de març de 2013

Projecte Essencial: afegint valor a la pràctica clínica

 .Es tracta d'una iniciativa que pretén identificar pràctiques clíniques de poc valor i promoure recomanacions per tal d'evitar-ne la realització
Aquesta iniciativa es basa en la col·laboració entre l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, les societats científiques, els professionals sanitaris i els pacients.
 
El projecte Essencial ha estat una iniciativa de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) que s'inspira en experiències que han dut a terme altres països (EUA, Regne Unit i Austràlia) per millorar la qualitat assistencial i la sostenibilitat del sistema sanitari, en la mesura que permet alliberar recursos que puguin ser destinats a procediments que sí que afegeixen valor a la pràctica clínica.
 


Essencial

  • Cercador de recomanacions sobre pràctiques clíniques que no aporten valor.
  • Descripció dels objectius i metodologia del projecte.
  • Proposa recomanacions o explica'ns la teva experiència.
  • Notícies i actes d'interès relacionats amb el projecte.