Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

divendres, 26 d’abril del 2013

Guia pràctica per a l'ús de xarxes socials en organitzacions sanitàries

La Guia pràctica per a l'ús de xarxes socials en organitzacions sanitàries recull coneixement, eines i exemples per ajudar a associacions de pacients, hospitals i altres organitzacions relacionades amb la salut a gestionar la seva comunicació utilitzant xarxes socials.

El projecte és una iniciativa de TICBioMed, associació sense ànim de lucre que impulsa l'ús de solucions informàtiques per a la salut. La Fundació AstraZeneca col·labora amb la iniciativa que està co-finançada pel Ministerio de Industria, Energia y Turismo a través dels fons FEDER.

 
 
Els objectius específics de la Guia són:

1.- Orientar a organitzacions sanitàries iniciar la seva comunicació en xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube, Flikr, Pinterest, etc).

2.- Capacitar a les Associacions i Federacions de Pacients, Col·legis Professionals, Fundacions i altres organitzacions sanitàries, per gestionar campanyes de promoció de la salut utilitzant xarxes socials.

3.- Facilitar que informació rellevant relacionada amb la promoció i prevenció en salut arribi als destinataris finals (pacients i ciutadans), de manera més eficaç que utilitzant suports en paper, i a un menor cost.

4.- Potenciar l'ús de les Tecnologies de la Informació entre els pacients i professionals sanitaris com a eina de millora de la qualitat de vida i benestar de la societat.
 
 
 
 


 
 
 
 
 

1 comentari:

El esfenoides. ha dit...

Muy buen libro. Gracias por compartirlo. Salu2.