Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 10 d’abril de 2013

#salut20comb: Apps i salut, un pas endavant


 
 

#salut20comb: Apps i salut, un pas endavant


30 de maig 2013 - De 9:30 a 14:00 hores

.

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

.

#Salut20COMB és una iniciativa del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona que té com a objectiu la formació i el debat entorn a l'ús de noves tecnologies aplicades al sector sanitari, amb especial atenció als professionals mèdics i pacients de la província de Barcelona.

Aquestes jornades es realitzen periòdicament i cadascuna versa sobre una temàtica determinada, amb la tecnologia i la salut com a eixos centrals. Al mateix temps és un lloc de trobada per conèixer iniciatives en el camp de la salut 2.0.

En aquesta segona jornada #Salut20COMB, el tema a tractar seran les aplicacions per a dispositius mòbils -apps- adreçades a professionals mèdics i a pacients.