Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 28 d’agost de 2013

Un dia sense connexió al mòbil!: la nostra vida amb la tecnologia...No concebem estar un dia sense connexió o sense mòbil!

 
 
 
 
Font original:TICbeat
 
 
De fet la pròpia “desconnexió” fins a pot generar-nos situacions de stress. No obstant això, la dependència a la tecnologia i els seus dispositius està ocasionant canvis en la conducta afectant en ocasions de ple en les nostres relacions socials tal com es concebien abans, amb la família, amics i per descomptat també en l'àmbit de la parella.
Des que els telèfons intel·ligents van arribar a les nostres butxaques portades de tot tipus de formes i mitjans d'estar en contacte virtual, les formes de relacionar-nos amb el nostre entorn han canviat de formes de vegades no del tot sanes . De la mateixa manera, costa recorda avui, per allò de nuetra absoluta transformació en una espècie de cyborgs, com seria la nostra vida actual si demandéssim els mateixos serveis d'avui com el correu electrònic, el vídeo, les xarxes socials o la mateixa ubiqüitat del contingut gràcies als mòbils, però amb els mitjans d'antany. 
 
Presentem tres vídeos que de manera gràfica es mostren situacions que tots hem viscut, i seguim vivint...
 

I forgot my phone: Charlene deGuzman
The World Without Mobile: QualcommSmartphone Addicts: Microsoft