Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 5 de febrer de 2014

Totes les nostres dades bàsiques de salut, monitorizats amb el mòbil

Apple Healthbook


Apple està preparant una de les majors revolucions en salut mòbil, segons diversos rumors: el monitoratge de totes les nostres variables bàsiques de salut a través del telèfon o la tablet. 


Els dispositius mòbils, integrats amb el mòbil i la tablet, per al monitoratge de la salut estan convertint-se en un negoci pròsper en el qual les grans companyies d'electrònica de consum i d'esport han entrat amb força, com va demostrar la fira CES celebrada a Las Vegas. Diferents mitjans especialitzats afirmen que la companyia californiana està preparant una aplicació, Healthbook, que s'integrarà en els dispositius iOS de propera generació per al seguiment de totes les variables relacionades amb la salut des d'un dispositiu mòbil, com la pressió arterial, el nivell d'hidratació, la freqüència cardíaca i la mesura del nivell de glucosa.


Més informació: COM Salud