Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 26 de març de 2014

Evidències sobre el tractament amb infiltracions en l'Epicondilitis

Infiltración con plasma rico en plaquetas de epicondilitis

Últimament s'han publicat diversos ECA i metaanàlisi sobre l'efectivitat de diferents tractaments en l'epicondilitis lateral

Les diferents intervencions (no només intervencionistes, sinó també les modalitats conservadores) han mostrat millora a curt termini, però a llarg termini les diferències amb tractaments placebo es difuminen. 
En aquest articles es torna a confirmar aquests resultats.

Am J Sports Med. 2013 Mar;41(3):625-35. doi: 10.1177/0363546512472975. Epub 2013 Jan 17.

La infiltració amb corticoides té efecte en la reducció del dolor a curt termini (1 mes) en comparació amb la resta d'intervencions. També millora l'activitat inflamatoria i l'espessor del tendó en comparació del plasma ric en plaquetes i la solució salina. Als 3 mesos no es van trobar diferències.Am J Sports Med. 2012 Sep 12. [Epub ahead of print]

S'ha trobat una escasses proves basades en assajos (no esbiaixats) sobre el qual basar les recomanacions respecte a les teràpies d'injecció per l'epicondilitis lateral.


Font: Updates en Rehabilitación