Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 21 de maig del 2014

Salut20comb: La teva identitat digital, té bona salut?

JORNADA


El 4 de juny 2014 - De 9:00 a 14:00 hores - Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Salut20COMB és una iniciativa del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i la secció d'e-salut del COMB que té com a objectiu la formació i el debat entorn a l'ús de noves tecnologies aplicades al sector sanitari, amb especial atenció als professionals mèdics i pacients de la província de Barcelona.

La tercera jornada tracta el tema de la identitat digital. La nostra activitat i la manera com interactuem amb d'altres i amb l'entorn ajuden a crear la nostra identitat. Aquesta fa el salt a la xarxa i hem de ser-ne conscients.

Els blogs (personals, professionals o corporatius) són una de les eines a la xarxa que més influeixen a l'hora de construir una identitat digital i de crear una reputació tant a la xarxa com fora d'ella. Per això, la tercera jornada de #Salut20COMB vol conèixer les experiències de professionals de la salut autors de blogs i reflexionar sobre com es construeix aquesta identitat, com cuidar-la i protegir-la, i fer-la créixer.

Aquestes jornades es realitzen periòdicament. Cadascuna ha versat sobre una temàtica determinada. #Salut20COMB és un lloc de trobada per conèixer iniciatives en el camp de la salut 2.0.








Més informació a COMB