Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 23 de juny del 2014

El butlletí NewsPacient Segur per conèixer les darreres novetats sobre seguretat dels pacients

El Departament de Salut publica una nova eina que apropa l'actualitat en seguretat dels pacients als professionals i els ciutadans



El butlletí NewsPacient Segur  fa el llançament del seu primer exemplar i ja té una demanda de 1.000 subscriptors

El butlletí NewsPacient Segur és una publicació que difondrà les darreres novetats sobre seguretat dels pacients als professionals sanitaris i els malalts. Això els permetrà estar al dia de totes les pràctiques clíniques innovadores que serveixin per millorar la seguretat dels pacients, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.
La publicació també neix amb la voluntat d’ajudar els pacients a convertir-se en una part activa i coresponsable dels processos sanitaris als quals se sotmeten. És el que es coneix amb el nom de cultura de la seguretat.
La seguretat dels pacients és sovint un dels aspectes menys coneguts en matèria de salut. Mesures tan senzilles com una higiene de les mans curosa o una llista de verificació en els processos quirúrgics poden evitar moltes complicacions clíniques. Cada vegada més, centres i institucions de tot el món estan prenent consciència de la importància que té ja que permet que es puguin evitar moltes incidències.