Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 16 de setembre de 2014

Atenció primària basada en l'evidència: exploració ORL en APParlem de l'exploració otorrinolaringològica, una exploració tan bàsica com a fonamental per al Metge de Família. La patologia ORL constitueix un dels motius més freqüents de consulta en Atenció Primària, per a això ens basem en el manual d´Exploración Física basada en la persona, el símptoma i l'evidència de la semFYC.

Aquest llibre classifica les exploracions físiques en quatre grups en funció de la seva utilitat: gens útil, poc útil, útil i molt útil. Aquesta classificació està basada en estudis de validació de les proves diagnòstiques.Font original: El Desembarco de la Flota