Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 18 de desembre del 2014

Novetats al NICE i SMC: Noves Guies Cliniques i nous fàrmacs



NICE Guidance - December 2014


El National Institute of Health and Care Excellence (NICE) ha publicat una nova guia per al mes de novembre de 2014. En aquest mes de desembre hi ha quatre guies clíniques i una avaluació de la tecnologia que repercuteixen a l'atenció primària.

1.- La salut mental prenatal i postnatal guia clínica ofereix consells basats en l'evidència sobre el reconeixement , avaluació , atenció i tractament de problemes de salut mental a les dones durant l'embaràs i el puerperi (fins a 1 any després del part), i en les dones que estan planejant un embaràs.

2.- El càncer colorectal guia clínica ofereix consells basats en l'evidència sobre el diagnòstic i maneig del càncer colorectal.

3.- La pneumònia guia clínica ofereix consells basats en l'evidència en l' atenció i maneig dels adults amb pneumònia en la comunitat i nosocomial .

4.- El dabigatran: la trombosi venosa profunda i / o embolisme pulmonar valoració tecnologia recomana aquest tractament com un possible tractament per a adults amb trombosi venosa profunda o embòlia pulmonar.



El Scottish Medicines Consortium (SMC) ha emès el seu consell mensual en medicaments acabats de llicenciar.

1.- Solució 25,000iu colecalciferol (InVita D3®)   ha estat acceptat per a la prevenció i el tractament de la deficiència de vitamina D .

2.- La clindamicina / gel de tretinoïna ( Treclin ® ) ha estat acceptat pel tractament tòpic de l' acne vulgaris quan són presents en pacients de 12 anys o més .

3.- Dolutegravir / abacavir / lamivudina ( Triumeq ® ) ha estat acceptat pel tractament del virus d'immunodeficiència humana (VIH) en adults i adolescents majors de 12 anys d'edat infectats amb un pes mínim de 40 kg. Cal assenyalar que en pacients en els quals aquesta combinació és adequada, s´ofereix un sol comprimit a un menor cost per dosi en comparació amb els components individuals.

4.- El indacaterol / Glycopyrronium ( Ultibro Breezhaler ® ) ha estat acceptat per al seu ús com un broncodilatador de manteniment del tractament per alleujar els símptomes en pacients adults amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). S'observa que per a pacients en els quals aquesta combinació és apropiat, aquest producte proporciona els dos ingredients en una sola càpsula dura a un cost més baix que els components individuals.

5.- Umeclidinium ( Incruse ® ) ha estat acceptat per al seu ús com un broncodilatador de manteniment de tractament per alleujar els símptomes en pacients adults amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). Estudis recents de 12 i 24 setmanes de durada han demostrat millores en la funció pulmonar i els símptomes (com ara la dispnea) en comparació amb placebo. S'observa que umeclidinium és una alternativa a altres antagonistes muscarínics d'acció prolongada (Lamas).