Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

divendres, 2 de gener del 2015

Empatía: la connexió humana amb l'Atenció al Pacient



El vídeo és de Cleveland Clinic, un centre mèdic sense finalitats de lucre que integra l'atenció clínica i hospitalària amb la recerca i l'educació.

El vídeo es titula: "Empatía: la connexió humana amb l'Atenció al Pacient".

El que intenten transmetre és que l'atenció al pacient és molt més que limitar-se a guarir-ho. És la construcció d'una connexió que abasta ment, cos i ànima. Si poguéssim posar-nos en les sabates d'una altra persona, escoltar el que escolta, veure el que ella veu, sentir el que sent la tractaríem d'una manera diferent?

En aquest vídeo es vol explorar el significat de l'empatia, la capacitat d'entendre i compartir el sentiment de l'altra persona. L´'empatia adquireix una nova dimensió en un hospital. Aquest vídeo parla de la complexitat de cada persona, de les històries que s'amaguen després d'elles.


Quan ens relacionem amb els quals ens envolten mitjançant la comprensió de les seves històries passades i les seves circumstàncies, millorem la nostra forma de treballar, la forma en què vivim, la forma en què cuidem l'u de l'altre i la forma de relacionar-nos en el futur.

Aquest vídeo está destinat als professionals de la salut però bé pot valer perquè cadascun de nosaltres ho tingui en compte quan ens relacionem amb una altra persona i siguem més comprensius amb ella.