Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 7 de gener de 2015

Nova actualització del procediment davant d’un cas de sospita de febre hemorràgica pel virus de l’ Ebola


VIDEO FORMACIÓ


Tot el que el personal sanitari i la resta de l´Equip hauria de saber!1.- Generalitats sobre el virus de l’Ebola : Símptomes, com es transmet, com no es transmet, criteris epidemiològics i clínic, prevenció i tractament.

2.- Procediment d’actuació de l’arribada al taulell d’un centre sanitari d’un cas de sospita i companyament a una sala d’aïllament: Equip bàsic de protecció, equipament de la sala d’aïllament,qüestionari breu, notificació d’un cas de sospita.

3.- Col·locació de l’equip de protecció individual de nivell superior(EPI)

4.- Retirada de l’ equip de protecció individual de nivell superior (EPI)

5.- Decàleg sobre la malaltia pel virus de l’Ebola: Deu punts que el Comitè d’Anàlisis i seguiment del virus de l’Ebola a Catalunya senyala com a més rellevants pel que fa a aquesta malaltia (risc a Catalunya, mecanisme de transmissió, període d’incubació, mortalitat, protecció del personal sanitari, confirmació i derivació d’un cas sospitós..)