Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 9 de març de 2015

Indicacions de la colonoscòpia en Atenció Primària


Resultat d'imatges de indicaciones colonoscopia
Resultat d'imatges de indicadores de calidad


La colonoscòpia han vist un creixement exponencial, que ha suposat un augment de les llistes d'espera i la demora en la seva realització en alguns casos. D'aquest fet, sorgeix la necessitat d'establir una sèrie d'indicadors de qualitat que persegueixen aconseguir una indicació i realització de la tècnica en les condicions més òptimes possibles. 

Com a metges d'Atenció Primària, tenim un important grau de responsabilitat per aconseguir que aquests indicadors es compleixin, i per a això hem de conèixer les indicacions correctes, les condicions en les quals han de realitzar-se i la prioritat que hem de donar a cadascun dels nostres pacients. Però a més tenim una responsabilitat afegida, que és el saber preparar, aconsellar i dirigir als nostres pacients, tant abans com després de la prova.

Resultat d'imatges de indicaciones colonoscopia

 

Document de UDMAFyC SECTOR ZARAGOZA II's updatesINFORMACIO ANNEXA