Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 9 de març de 2015

Quan NO es recomana associar omeprazol o IBP!Resultat d'imatges de no 

Resultat d'imatges de no omeprazol


NO es recomana associar un IBP en els següents casos:


- Pacients menors de 60 anys sense símptomes de patologia digestiva, i sense factors de risc d'úlcera pèptica ni HDA, als quals es paute tractament amb AINE de forma aguda (7-30 dies) o crònica (més de 30 dies).


- Pacients en tractament amb paracetamol a dosi menor a 4 g/dia.


- Pacients menors de 60 anys, sense símptomes de patologia digestiva i sense antecedents d'úlcera pèptica ni HDA, en tractament crònic amb antiagregants/AAS.


- Pacients en tractament amb clopidogrel sense altres factors de risc associats.


- En pacients en tractament amb clopidogrel amb factors de risc de sagnat gastrointestinal, es recomana no associar IBP i associar un antiH2.


- En pacients en tractament amb clopidogrel que precisin IBP es proposa no associar omeprazol ni esomeprazol, i, es proposa pantoprazol.


- Pacients menors de 60 anys que precisin un antidepressiu ISRS, no associat a altres fàrmacs gastrolesius i sense factors de risc.


- Pacients polimedicats sense factors de risc i els tractaments del qual no s'incloguin als apartats abordats per la guia de Pràctica Clínica.