Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 2 de març del 2015

Typerform: una eina d´interès pel Metge de Família

Resultat d'imatges de eines interessants 

Informació orginal de SoMaMFyC. Nuevas Tecnologías



A més de la nostra activitat assistencial, molts de nosaltres alguna vegada hem volgut confeccionar una enquesta per passar a altres companys, estudiants, residents o als nostres pacients. Una cosa que a simple vista sembla senzill pot convertir-se en una tasca complicada!. 

 Resultat d'imatges de encuesta en medicina


Habitualment, sol associar-se la tasca d'emplenar enquestes a la xarxa amb alguna cosa llarga i avorrida (i si ja és des del telèfon millor ni parlar). Els nois de TypeForm, un projecte nascut a Espanya, volen demostrar-nos que no sempre és així amb la seva nova generació de formularis online. 

Què aporta aquesta eina als tradicionals formularis?: Originalitat, frescor i alts nivells de personalització.

Abans de ficar-nos de ple amb aquesta eina probablement algun de vosaltres conegui “Surveymonkey” o “Formulari de Google”, ambdues eines són les més conegudes per confeccionar enquestes on-line. Són fàcils d'utilitzar però al nostre judici els falten funcionalitats. Potser per començar estan bé, però estèticament i en opcions encara els queda alguna cosa per millorar. 

L'eina que us presentem en aquesta ocasió és Typeform. Amb ella confeccionem enquestes senzilles però amb una estètica molt cuidada que podem personalitzar al nostre gust. A més hi ha un banc d'exemples d'enquestes que ens orienten a l'hora d'elaborar la nostra enquesta. Durant el procés d'elaboració de l'enquesta anem escollint les diferents característiques que definiran la nostra enquesta final. La podem fer de seriosa a divertida.

Una vegada comencem , mitjançant senzills passos ens van guiant per construir l'enquesta: primer muntem l'estructura, després escollim un disseny, paleta de colors, tipografia o una imatge de fons en particular; configurem les notificacions i algunes opcions extra i finalment la publiquem i recollim les estadístiques de tràfic i respostes dels usuaris.


typeform encuestas
 


typeform estadisticas
 
Per utilitzar-la cal registrar-se a la web i a partir d'aquí amb la subscripció gratuïta podrem confeccionar  un nombre limitat d'enquestes. Existeix una subscripció de pagament que ens permet ampliar un nombre d'enquestes i funcionalitats.

Una dels grans avantatges és que les enquestes es poden veure i contestar en qualsevol dispositiu amb una configuració optimitzada per a cadascun d'ells.  
   

 

           

Està disponible en Inglés, Castellà i Català.

Les enquestes de Google Drive acaben de quedar-se antiquades!!!

Si necessiteu crear una enquesta en algun moment puntual, recomano Typeform.

Aquí us deixo una enquesta de prova perquè pugueu veure-ho vosaltres mateixos.



 Enquesta de prova
      Resultat d'imatges de enquesta de prova