Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 21 d’agost de 2015

Una bona comunicació metge/pacientL'èxit de qualsevol entrevista clínica depèn de la qualitat de la comunicació metge/pacient. 

Les habilitats comunicacionales efectives són part dels atributs diàris d'un bon metge i per tant, la comunicació és considerada una de les competències bàsiques en la formació mèdica. 

Amb l'ús d'habilitats de comunicació efectiva, es busca augmentar la precisió diagnòstica, l'eficiència en termes d'adherència al tractament, i construir un suport per al pacient. Una comunicació efectiva promou la col·laboració entre el metge i el pacient, on el focus de l'entrevista no està centrat en el metge ni en el pacient, sinó en la relació de tots dos.