Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 3 de setembre de 2015

iVacunes: aplicació mòbil pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut

Captura de pantalla de l'aplicació 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  .

.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

iVacunes

Descàrrega de l'aplicacióL’APP iVacunes és una aplicació mòbil propietat de la Fundació TICSALUT (organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya) i la Societat SANOFI PASTEUR MSD, SA, pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut. 

Permet a l’usuari, conèixer i seguir el calendari vacunal vigent a Catalunya, obtenir informació sobre les vacunes i les malalties que prevenen i enregistrar tant les vacunes pròpies com les dels fills i filles. 

Permet també generar recordatoris que ajuden a seguir el calendari proposat i a programar les visites necessàries per fer-ho. A més inclou enllaços per accedir a la informació més extensa disponible al canal salut. D’especial utilitat en la primera infància, on es concentren la major part de les vacunes.

Com instal·lar-la

L'accés a l'aplicació es pot fer a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google play, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.