Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 7 d’octubre de 2015

Última edició de la Guia Espanyola pel Maneig de l'Asma (GEMA) 2015

GEMA


GEMA 4.0: nova guia pel maneig de l'asma

Respecte a la versió anterior, aquesta nova edició de la guia incorpora tres nous capítols (Asma i MPOC, Asma Greu no controlada i Pla de difusió i d'implementació), que són també una actualització del coneixement sobre la malaltia basada en l'evidència. 
Aquesta quarta edició de la guia segueix la mateixa filosofia de les anteriors versions: millorar el coneixement i l'acció diagnòstica i terapèutica de l'asma. Amb la participació de 101 experts de 15 societats mèdiques espanyoles), la guia ha estat supervisada per l'Instituto para la Excelencia Clínica y Sanitaria (INPECS) i posiciona GEMA 4.0 com la guia sobre asma més completa publicada fins ara a Espanya.


Font d'informació: