Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 11 de novembre del 2015

La gestió de la dependència de benzodiazepines a l'atenció primària

Resultat d'imatges de NPS Direct



Per fer front als danys potencials associats amb l'ús de benzodiazepines i el mal ús, el Reial Col·legi Australià de Metges Generals (RACGP) recentment ha publicat noves recomanacions que es centren en l'atenció centrada en el pacient i la prescripció responsable. Les noves directrius ofereixen un marc per ajudar els metges a reduir el risc de consum de substàncies amb trastorn relacionat amb benzodiazepina (SUD).

Punts clau


  • Noves directrius sobre la prescripció de benzodiazepines en l'enfocament general de la pràctica i l'atenció centrada en el pacient, la prescripció responsable i la reducció de danys.
  • Els metges estan en una bona posició per reconèixer els indicadors de consum problemàtic de drogues, com poden ser el el comportament de recerca de drogues i els patrons d'ús excessiu o l'ús creixent.
  • Les directrius recomanen el cessament de benzodiazepines amb disminució gradual - determinada de manera individual - per minimitzar els símptomes d'abstinència.
  • Les benzodiazepines no es recomanen com a tractament de primera línia per a l'insomni o l'ansietat i, quan es prescriu, en general, només es recomanen per a ús a curt termini (2-4 setmanes).  L'ús a llarg termini de les benzodiazepines pot conduir a danys (per exemple, caigudes, accidents de trànsit i la sobredosi), la tolerància, la dependència i l'augment de dosi.